Вести

Емил Павлов нема конкуренција најдобар за 2018

Емил Павлов без конкуренција е спортист на Штип за оваа година, а тој без конкуренција е најдобар и во Македонија.

Да не заборавиме,тој е актуелен европски карате првак за оваа година.Честитки за Емил.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter