Вести

Младите борачи на подготовки

Оваа  недела 50 деца борачи ќе се подготвуваат на Китка една недела.

Сите екипи треба да ги испратат најдобрите деца. Најдобрите клубови во Македонија ќе испратат по 5-6 деца, другите по 2 до 5 деца Со нив ќе работат тренерите на Лирија, Балканец, но веројатно ќе бидат вклучени и други тренери од екипите, оти бројката на децата е голема. Ќе се тренира на отворено и во сала...“- истакна Дејан Богданов, потпретседател на ФБСМ

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter