Вести

“Челични“ ќе пливаат во Скопје

Во недела, 16 декември, во Скопје ќе се одржи отвореното градско зимско првенство на овој град, а во исто време и мастерс турнир.

Според зборовите на еден од педагозите Методи Петров, се очекува младите пливачи на Челични и во недела да ги потврдат своите квалитети и да се пласираат меѓу најдобрите. Во Скопје ќе патуваат 12 деца од Штип.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter