Вести

Каратисти, кик боксери и боксери

За дел од спортистите во Штип нема пауза. В сабота, 15 декември, ќе настапат каратистите, кик боксерите и боксерите.

Каратистите, нашата македонски гордост ,ќе настапат на Турнирот „Трофеј Македонија“- Скопје. Се очекуваат настапите на Емил Павлов, Жарко Арсовски. На меѓународнјиот турнир во кик боск во Ниш, Србија ќе се појават и кик боксерите, додека на турнир во САРАЕВО,БИХ, боксерите на БАРГАЛА. Значи, и овој викенд ќе биде исполнет со спортски настани, на кои ќе учествуваат и штипски спортисти. Да им посакаме среќа и добри резултати!

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter