Вести

10 години на фудбалски очај

10 години  како паразит цица влече пари од народниот буџет.10 години за тие пари не се нагледавме фудбал.

Од 10 години речиси 7 се игра во втора лига, европа не се стигнува со парна локомотива.10 години се мануваат раководство, ама не се менува тактикатана земање пари.10 години Брегалница 2008 зема троши народни пари а отчети одговорност нема ниту на сон.ТАка изминаа 10 години, и единиаесетата ќе продожи така.Советот на општината изгласа на Брегалница да и се дадатоколу 16 илјади евра, толку и недоставувале,покрај 200 –т е и кури илјади евра.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter