Вести

Боречки двомеч

Во чест на денот на ослободувањето на Штип 8-ми ноември ќе се одржи боречки двомеч.

Во организација на Боречкиот клуб “Олимпија“, на  8-ми ноември од 18 часот, во спортската сала на УГД ќе се одржи овој ревијален боречки двомеч.Во двомечот на радост на публиката силите ќе ги одмерат “Црвена Ѕвезда“ од Белград – Република Србија и “Олимпија“ од Штип-Македонија.

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter