Вести

Во Сараево по медали

На 20 октомври во Сараево ќе се одржи голем меѓународен турнир во џиу џицу.. Ќе учествваат 7 држави со 250 натпреварувачи.

Штипјани ќе настапат со 7 членови, под раководството на тренерот Виктор Велинов.Од Осенсеи ќе настапат Даниел Николиски, Светислав Грпов, Ева Димитрова,Нина Ташкова, Стефан Донев, Филип Денков, Кирил Иванов. Тренер и судија на меѓународниот трунир ќе биде Виктор Велинов.

Штипски асови

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter