Вести

Гостување кое ќе биде или триумф или фијаско

Брегалница  , по успешниот старт, на три едноподруго средби потфрли и со прикажаните игри и резултатите.

Утре гостуваат на последнопласираната екипа на табелата, Детонит, која е без бодови. Штипјани во секоја средба имаат императив-- да победат.Секој друг резултат е еднаков на фијаско

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter