Вести

Штип со четири каратисти на СП

Од четврти до единаесетти ноември годинава во Мадрид - Шпанија ќе се одржи СП во карате.

Тоа ќе биде прв филтер за учество на ЛОИ во Токио :Од Штип на СП ќе патуваат Сашко Арсовски; како селектор; Емил ПАВЛОВ и Жарко Арсовски ќе настапат во поединечна; односно екипна конкуренција; како и Јована Георгиева ; која сега е член на Олимпик од Скопје

Штипски асови

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter