Вести

Фудбаломразечки делегати

Ова се делегатите на Општинскиот фудбалски сојуз запретстојното изборно собрание на Фудбалската федерација на Македонија, и изборот на нов претседател на истата.

 

1.Димитар Џонов
2.Бернар Симонов
3.Илија Митров
4.Дарко Черкезов
5.Ванчо Коцев

Сите петмина се припадници на партијата која 11 години го растураше и фудбалот во Македонија.Чест на исклучоци ако ги има. Но тоа е најмалиот грев. Грев е што во нивно време, нема општинска фудбалска лига, Штом нема лига нема ниту клубови кои ќе се натпреваруваат во неа.Легитимно е прашањето чии интереси ќе ги бранат овие петмина:Логично е нивните лични интереси , да бидат делегати да земаат по некоја дневничка, да лажираат фудбалски натпревари и слично.Фудбалот е како ланскиот снег, никому не му е гајле.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter