Вести

Фудбал уништен од ФФМ

Изборот за прв човек на ФФМ , одложен на неодредено.Тоа значи дека луѓето на Илчо Георгиевски ќе останат малку подолго да командуваат со фудбалската федерација.

Ќе останат бидејќи сега изборни собранија ќе се прават по општинските фудбалски сојузи.Оваа активност е класично гладијаторство,каубојска пресметка.Поделени позиции, собрание на едни собранија на други, обезбедувачи на сите страни.На фудбалот кој му мисли.Важни се дневничките по натпревари и нивно местење.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter