Вести

5.000 евра донација за сала за Балканец

Во Штип е најавено дека ќе се гради спортска сала за боречките спортови, каде место ќе има и за БК Балканец.

Веста стигна и до познатиоот хуманист, Македонец, од албанско потекло, Имер Кадриовски. Имер Кадриовски неодамна на БК Лирија и подари комбе за борачите. Сака да донира пари и за спортската сала за Балканец, и тој лично ни потврди дека ќе донира 5.000 евра за спортска сала за Балканец. 

Штипски асови

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter