Вести

Македонските борачи без поправен

Македонските борачи кадети ги загубија шансите за репасаж.

Тројцата противници на македонските борачи загубија во четвртфииналето и полуфиналето, па така пропадна можноста македонските борачи да се најдат во репасажите. Не добија шанси за поправни испити. Освен Филип Тасев, кој се проби во второто коло, каде загуби, другите македонски борачи загубија во првите кола. ТРЕБА ДА БИДЕМЕ ЗАДОВОЛНИ И МАКАР СО ЕДНА ПОБЕДА НА СП.

Штипски асови

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter