Вести

Висински подготовки за Медитерански игри

Боксерските репрезентации на Србија, Македонија, Хрватска , БИХ и Словенија ги започнаа подготовките за претстојните Медитерански игри.

Тие во Златибор ќе се подготвуваат останат до 17 јуни. Боксерската репрезентација на Македонија ја предводи селекторот Петар Чурлиновски.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter