Вести

На меѓународен турнир за млади боксери

Тројца млади бокс од Македонија учествуваа на турнирот што го организираше БК Лазаревац, Србија.

Беше тоа боксерски куп, со учество на околу 50 млади боксери. Од Македонија учествуваа кадетот Ѓоше Гошев од Пинк Пантер и пионерите од Аперкат Марио Ефремов и Петар Арсовски.Ефремов и Арсовски боксуваа нерешено (во категориите за деда нема победници- сите се победници.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter