Вести

Македонските борачи на ЕП

До 6 мај, македонските борачи-сениори ќе учествуваат на ЕП во Касписк, Русија.

Македонија ќе ја претставуваат тројца борачи и тоа Елмедин Сејфулафу ( 61), Бобан Савев (92) и Могамедгаџи Нуров (97). Со борачите во Русија патува и селекторот Лулзим Вренези.

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter