Вести

Матеј Георгиев најдобар фудбалер на турнир во Ерменија

Во Ерменија заврши турнирот за фудбалерите до 14 години.

На овој турнир учествуваа 4 деца од Штип, Тие ги бранеа боите на македонската репрезентација, која на крајот го освои второто место.Македонија извојува 4 победи и доживеа само еден порз и тоа од Иран, победник на турнирот, со 1-0. На овој турнир за најдобар фудбалер е прогласен младиот репрезентативец Матеј Георгиев.

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter