Вести

“Бедем“ бара ослободување плаќање на комуналии.

Здружението на бранители “Бедем“ од Штип официјално до Советот на општината, но и до двете партии кои имаат најголем број на советници поднесе барање.

Барањето се однесува бранителите од Штип да бидат ослободени од плаќање на комуналии.Во барањето не е наведено за колку бранители се бара ослободување, и во која област од комуналните давачки.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter