Вести

Неодговорните, мислат дека имаат одговорност за неодговорност

Минаа 14-те месеци од промената на структурата во локалната самоуправа.

Впечаток е дека ништо не се сменило.Место одговорност за недоговорност, неодговорните мислат дека сеуште имаат одговорност.По крими аферата со трговскиот центар некои фаци од одделот за урбанизма , треба да завршат во затвор , а не по телевизии, и да говорат за урбанистички приоритети.Ваквото однесување дава до знаење, дека волкот го менува влакното, но не и навиките, односта сколоноста да се биде главен.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter