Вести

Презентациија на сработеното

По критиките  кон градоначаланикот упатени од страна на опозиционите партии за реализирање на изборната програма, вечерва градоначалникот и неговите најблиски соработници имаат презентација.

На закажаната презентација која почнува e претставено се‘ што е сработено во текот на изминатите 12 месеци од мандатот на Благој Бочварски и на советот на општината, како и на јавните претпријатија

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter