Вести

Камен темелник на детска градинка

Денеска е поставен камен темелник на новата градинка во населбата “Сењак“.

Инвестицијата е во висина од околу 800.000 евра. Се очекува градежните работи да завршат за 12 месеци.Во градинката ќе бидат згрижени околу 200 деца.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter