Вести

Избори се ближат, кои пратеници прсти ќе лижат?

Двете најголеми, и најспротивставени политички непријатели СДСМ и ВМРО ДПМНЕ, се подготвуваат за избори.

Иако во опозициониот блок има некакви размислувања, најверојатно на пратеничките листи поради познатите состојби во парламентот ќе остана Никола Мицевски и Трајко Димков.СДСМ по изборот на Благој Бочварски  за градоначалник остана без пратеник од Штип, и најверојатно еден или двајца штипјани би се нашле на добитните бројки за пратеници од Штип. Во СДСМ Штип не сакаат да шпекулираат со имиња.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter