Вести

Управување со противпожарна единица

Денеска градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски ќе оствари средба со директорот на Центар за управување со кризи, Аднан Џаферовски.

По средбата имаа заедничка посета на Територијалната противпожарна единица во Штип.Присуствуваше и раководителот на ТППЕ Штип, Тони Атанасов, со цел да се увидат капацитетите на противпожарната единица во Штип.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter