Вести

Во Штип нарушен референдумскиот молк

По станбените комплекси во населбите Автокоманда, Сењак 1,2 3, 4, и други локации денеска е растуран материјал ( летоци) со кои се повикува  населението  да не излегува на референдумот.

Граѓаните револтирано ги пријавуваат овие прекршувања на молкот.Количина на овој материјал е предадена на СВР Штип, и на надлежните институции.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter