Вести

Рутинска седница, рутински дебати

Советот на општина Штип ја имаше 12-тата седница.На дневен ред урбанистички програми, програми и извештаи на Јавните претпријатија.

Имаше и една друга точка на дневен ред  информацијата за безбедноста во Штип, подготвен од СВР Штип.На дневен ред програми за учииштата и програми за екскурзии на сметка на родителите.Советниците водеа расправа и по други точки од делокругот на нивното делување.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter