Вести

Мирот е нужно потребен

Во паркот К’ртеќе, а во организација на Општина Штип и Општинската Организација на Сојузот на борците од НОАВМ 1941-1945, свечено беше одбележан Меѓународниот ден на мирот.

Во овие бурни времиња посетувањето на мирот треба да биде перманетна задача.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter