Вести

Ревизија во општината

Во Општината Штип Државниот завод за ревизија, извршуваше  ревизиска активност.

Се чешлаа документите за финанскиското работење на општината во мадатите на претходни градоначалници.Се чешлаат документации за Макфест, за Пастрмалијади, за потрошени пари како комензации за комуналии.Внимателно се анализира и проучува секоја трансакција.Само да не излезе по народната се тресеше гората се роди глушец.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter