Вести

Инџекаров претседател на клубот “Никола Тесла“

Во  салата на Собранието на општината, се одржа Вонредното Собрание на радио клубот „Никола Тесла“ - Штип.

Присутни беа четириесетина членови на клубот и гости, а Вонредното Собрание го водеа тим на адвокати, со цел протоколот и преземаните активности на собранието да бидат согласно законот. Беше изгласано ново раководство. За претседател е избран Ванчо Инџекаров, дипломиран електроинженер.Тој го водеше клубот и порано, до пред петнаесетина години, во време кога клубот ги постигнуваше најдобрите резултати.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter