Вести

Нови бунари , за нови количини вода за пиење

Јавното претпријатие “Исар“ по завршениот јавен повик, ќе прави два нови бунари за водоснабдување од локацијата Штипско езеро.

Најниска цена за оваа работа имаше фирма од Битола, која од денеска ги започна работите за ископ на двата бунари.На стартот беше присутен и градоначалникот на Штип Благој Бочварски

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter