Вести

Комисии со заостанат возен ред

Денеска заседаваа комисиите за финансии, урбанизам, статут и прописи. Причината за денешното одржување на овие седници е неодржување на еднаш закажани седници.

Комисиите мора да се произнесат по точки кои ќе се најдат на дневен ред на наредната седница на Советот на општината, а некои од нив имаат витално значење за функционирање на општествениот живот во Штип.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter