Вести

Сакаше да троши народни пари

Комисијата за култура едногласно го отфрли барањето на ГБЦ комуникации во нивната биртија да се одржуваат концерти крстени со различно име, а општината на Гаврилов да му даде ни повеќе ни помалку од 900.000 денари.

ГБЦ комуникации само ја покажаа алавоста за пари, и ништо друго.Да се бараат народни пари за личен ќар, а при тоа никогаш да не сте вратиле со добро, оди малку потешко.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter