Вести

Коле транс инженеринг, ќе ги гради платформите?!!

Постаментите кои останаа од поранешниот градоначалник Зоран Алексов за платформи за паркирање, сепак ќе бидат искористени за иста намена.

Пред извесно време општината распиша јавен повик  за фирми кои сакаат да ги градат платформите, а за таа работа беа предвидени пари во општинскиот буџет.Пред десетина дена се одржа електронско така наречено јавно наддавање ( намалаување).Неофицијално платформите ќе ги гради “Коле транс инженеринг“.Тоа е фирмата која добиваше кривични пријави од  МВР за нелегално црпење на минерални суровини, и беше омилена кај претходната властодржна гарнитура

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter