Вести

Градоначалникот Бочварски во Брисел

Денеска градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, замина во Брисел, каде  ќе се одржи четиринаесеттиот состанок на Заедничкиот консултативен комитет.

Градоначалникот Бочварски и градоначалничката на Општина Требовље, Јасна Габриќ, се ко-претседавачи на Заедничкиот консултативен комитет. Четиринаесеттиот состанок ќе се одржи утре во просториите на Европскиот Комитет на региони.

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter