Вести

Седма седница на Советот на општината

Планови за вработување на јавни претпријатија, извештаји од финансиско работење на јавните претпријатија, одлуки за финаниски подршки и слично беа точки на дневен ред на денешната седма седница на Советот на општината.

На оваа седница советниците расправаа и по други точки од делокругот на советот  на општината

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter