Вести

21 година Роби - Телекабел

По сите параметри најуспешната компанија во Штип Роби Телекабел, денеска го слави својот 21 роденден.За роденденот сопственикот на Телекабел Роберт Димитров-Роби , и менаџерскиот тим потсетија на почетокот и постојаниот развој и подем на компанијата.

Повеќе...