Вести

Директор без психијатрија

Министерството за образование работи на предлог за изменување и дополнување на Законот за основно образование.

Повеќе...

30 затвореници штрајкуваат со глад, во штипскиот затвор

Триесетина затвореници од штипскиот затвор штрајкуваат со глад.Обвинуваат дека цвета корупцијата,шверцот и наркоманијата.

Повеќе...

Тате на мама, физикална за никаде

Додека физикалната терапија се распаѓа, одговорноста се префрла од еден на друг субјект. Клиничката болница во Штип , нема никаква сопственост во објектит Физикална терапија тврди директорот Ален Геоегиев.

Повеќе...

Телекабел нов мобилен оператор во Македонија

Сопственикот на Телекабел Роберт Димитров - Роби ,откри дека наскоро Телекабел ќе стане трет мобилен оператор во земјава!

Повеќе...

Стартуваше второто полугодие

По три недели зимски одмор, околу 270.000 средношколци и основци, меѓу кои и 20.000 првачиња, денеска ќе се вратат на настава за второто полугодие од учебната 2017/2018 година

Повеќе...

Дени Митров нов раководител на Водостопанство - Кочани

Во Јавното претпријатие Водостопанство на македонија започнаа промените на овластените лица.

Повеќе...

21 година Роби - Телекабел

По сите параметри најуспешната компанија во Штип Роби Телекабел, денеска го слави својот 21 роденден.За роденденот сопственикот на Телекабел Роберт Димитров-Роби , и менаџерскиот тим потсетија на почетокот и постојаниот развој и подем на компанијата.

Повеќе...