Вести

Први јануари неработен ден.

Први јануари 2019 година (вторник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, информираат од Министерството за труд и социјална политика, повикувајќи се на Законот за празниците.

Воедно, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните им ја честита Новата година.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter