Вести

Обвинителството молчи за смртта на Ѓорги Џонов

Пожарникарот Ѓорги Џонов почина за време на интервенција.На ред е обвинителството да каже што се случило во критичниот момент.

Да повторниме дека  при интервениција на запален оџак во стан во населбата Автокоманда, починатиот Џонов и негови колеги тргнале по повикот на интервенциија. Протипожарниот апарат кој требало да го употребат,не профункционирал, па колегата на Џонов тргнал да земе друг апарат. Во тој интервал на Џонов му се слошува и починува.Вистината треба да ја каже обвинителството во Штип, ако ја каже.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter