Вести

Мултимедијален карва, пристигна во Дом на млади

Дом на млади беше домаќин на мултимедијален караван, на која за македонската актуелна книжевност говореше Д-р Мишел Павловски.

Во рамки на карванот во Дом на млади беа промовирани повеќе книги проза и поезија од автори Македонци и автори Албанци од Македонија

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter