Вести

Штипско светско чудо

Човек не треба ниту да се чуди, може да се крсти со двете раце, бидејќи во ова време, толку многу да не се работи, а да се зема плата навистина е светско чудо.

Воедно светските чуда се и туристичка атракција.Штипското чудо, или штипската туристичка атракција е Центарот за култура “Ацо Шопов“. Просто неверојатно е како никој не работи, и никој не сноси одговорност за тоа што таму не се работи.За туристичката атракција, во Домот на културата “Ацо Шопов“ отпадна декоративна дрвена маска, која претходно не дозволувала да се гледа бетонот или друг градежен материјал.Маската паднала на сцена.Е затоа не работи оваа институција, како некој да биде на сцена ,а да не биде жртва.Поради тоа што не се работи најверојатно таму уште стои како паднатата даска, на штиците кои живот значат.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter