Вести

Волонтери напред

Одбележувајќи го  5-ти декември Меѓународниотден на волонтерството  Граѓански ресурсен центар од Штип организира работилница на тема „Волонтерството и развојот на заедниците“.

Работилницата се организира со цел, да се придонесе кон суштинсто одбележување на Меѓународниот ден на волонтерството – 5ти декември.Настанот е наменет за претставници на граѓански организации/здруженија, млади, волонтери и сите заинтересирани граѓани, и ќе се одржи на петти декември.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter