Вести

Шепната потера

Викендов Македонија и Балканот го “тресеше веста“ за фатен дилер на трога кој во божем случајна средба кај Караорман го фатила полицијата и во неговата торба открила случајно 3 килограми марихуана.

Подоцна во домот на дилерот биле пронајдени уште 70 и куср килограми на марихуана.И на врапчињата им е јасно дека СВР добил дојава со целосни информации за дилерот “Б.С.Исто како што и е дојавено и за количината на марихуаната во домот на дилерот.Секако во текот на процесот ќе се дознае дали марихуаната се одгледувала под врвовите на Плачковица, и ли пак како тоа тој Б.С. набавил 80 килограми марихуана, без никој да не го забележи.Чудни несовпаѓања.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter