Вести

Митаџии имало во МЕПСО

Поранешен финансиски директор на МЕПСО заврши во куќен притвор.

Како судски вештак побарал од сопственик на винарска визба 2000 евра за  да стави потпис на економско вештачење. Сопственикот на визбата го пријавил, па поранешниот директор, сеуште вработен во МЕПСО, викендов е фатен со одбележани банкноти и заработи пријава за примање поткуп.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter