Вести

“Лашванска птица“ за Андон Андонов

Во Нови Травник Босна и Херцеговина, се одржа 14-от  меѓународен фестивал на песни за деца “Кај што тече Лашва“.

На овој фестивал преку Фестивалот “Распеани срца“ од  Штип, мекдонски претставник беше Андон Андонов од Валандово со композицијата “Бомба в срце бие“.Благодарејќи на оваа песна и на интерпретацијата во живо Андон Андонов ја доби најпрестижната награда од овој фестивал “Лашванска птица“. Честитки

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter