Вести

Интервју Роберт Димитров

Порталот “Friday” направи интервју со Роберт Димитров-сопственик на телекомуникациската компанија “Телекабел.

 

- Не можам да сфатам како луѓето возат скапи автомобили, пијат скапи шампањи, а бараат и земаат помош од државата, каде ли им е достоинството и совеста?

За тоа време Телекабел дава донации од своите чесно заработени пари колку може да помогне на некој, да спаси некој живот. Сите се удараат во гради дека се патриоти, но држава се сака и почитува кога придонесуваш за неа, а не кога гледаш на секој начин како е најлесно да украдеш, да искористиш нешто. За жал тоа е македонскиот “патриотизам” во ова модерно време.

ЦЕЛИОТ РАЗГОВОР ПРОЧИТАЈТЕ ГО НА  FRIDAY

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter