Вести

Кафе муабет со дипломат

Американското катче Штип заедно со Советот на млади во Штип организираат кафе со настан на дипломат.

Младите имаа убаво кафе и дискусија со Шалом М. Константино, Координатор за младински контакти и едукација од Амбасадата на САД, Скопје

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter