Вести

Советот за етика , штити човек кој нема морал

Советот за етика во медиумите, многу е потресен од  тоа што јавно кажавме дека некој сака да прави кафеански теревенки во сопствената кафеана со народни пари.

Советот за етика не праша дали тоа е вистина или не, туку сака да го заштити лакомиот , медиумите да не ја говорат вистината.А факт е дека ГБЦ комуникации бараше 900.000 денари од општината односно толку народни пари да организира некакви програми во неговата или нивната кафеана.Ниту комисиите за култура и финансии се сложија, па советот не го стави на дневен ред ова барање.Има и друга вистина дека овој ГБЦ одел и во началството на СДСМ да плака и кука, дека штипските главешини не го сакаат и не сакаат да му дадат пари.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter