Вести

Почнува летната ферија

Утре официјално завршува учебната 2017/18 година.По тој повод денес во Дом на млади се одржува пригодна програма по повод крајот на учебната 2017/2018 година.

На овој пригоден настан ќе настапат ученици од сите основни училишта од Штип.На настанот градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, им доделува признанија на учениците кои освоиле награди на државни натпревари и на нивните ментори.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter