Вести

Интернет слобода

Фондацијата за интернет и општество – Метаморфозис денеска организира јавен настан за размена на знаења и искуства „Слобода на интернет“, што  се одржа на Правен факултет при УГД.

Настанот е биде посветен на претставување на прелиминарните извештаи од проектот „Слобода на интернет“ поврзани со заштита на човековите права, како и претставувањена резултатите од мерењата за отвореноста на институциите од проектот „Мрежа за отчетност, технологија и институционална отвореност во ЈИЕ“.

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter