Вести

Младите и одлуките

Денеска во Штип, во рамки на локалната иницијатива дел од грантот „Активни граѓани за добро владеење“.

Проектот го спроведува Форум ЦСИД, финансиран од Проектот на УСАИД за граѓанско учество, се одржa младинска конференција за механизми за младинско учество во донесување на одлуки и креирање политики на локално ниво.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter